Intressant Måndag med massa tankar!

Ja det kan man lungt säga, i helgen efterlyste jag tips på hur man kunde fylla på sin energi på Facebook, inte visste jag att det var detta jag behövde göra för att fylla på energi. Facebook kan jag nog glömma nu för ett tag, jag kommer inte att ha tid kan jag säga.. Det får bli bloggen om ni ska följa mig... Om jag har tid till blogg vill säga :s
Jag ser detta som en present till mig själv, en investering för livet och en investering som jag har nytta av inte bara till mig själv utan till hela familjen.
Ja vissa av er vet redan vad det är men för som er som inte vet så har jag börjat läsa, jag ska skaffa mig en spetskompetens och kommer att få en examen. Jag kommer att vara specialistutbildad usk inom psykiatri. Så i två år framöver ska jag pyssla ihop livet som familje och småbarns mamma och husägare på bästa sätt. Och tro mig, det är inget jag kommer att ge upp i första taget, jag stormtrivdes där inne... Så sjukt intressant. Jag satt som klistrad hela dagen. Underbara kursare och jävligt intressanta ämnen. Jg kommer att satsa mycket för att få ut det bästa möjliga. Dessutom är detta en ganska ny utbildning, de som gick första gruppen har ännu inte gått ut, jag tror vi är grupp tre som läser den. Jag har idag ett jobb jag trivs med men jag vet att det är en annan inriktning jag vill till. Det har jag vetat sen jag gick ut skolan men det har bara blivit så att jag inte gjort något.
Ni kan tro att huvudet är fullt just nu, jag kommer att få skaffa en bra kalender så att jag kan planera mitt liv, det är studier, fotboll, barnens studier, jobb, familj och huset. Vi väntar bara på en tillträdesdag, anledningen till att vi väntar på den är att de som "äger" huset (Vi har betalat handpenning så vi kan väl säga att vi äger en del) måste hitta en bostad först innan vi kan flytta men damen är riktigt energisk så jag tror att det kommer att gå ganska snabbt.
Sen väl i huset så kommer vi att ändra om, vi kommer att få riva ner och göra det som vi vill men kan livet bli bättre? Vi älskar det både jag och Christian. Och det där kontoret som vi varit lite oense om kommer jag att ge mig på, jag har tyckt att man behöver väl inte ha ett helt rum till det men nu har jag nog ändrat mig, hans papper till företaget och mina studier i ett och samma rum är nog bäst, ett rum där inget annat ska finnas!
Ja den där energin som jag saknade har jag fyllt på nu.
Mira passade i och för sig på att få feber och fick bli hämtad av "faster" men jag löser det ändå... Det är tur att man har vänner som ställer upp. Som tur är där är att jag läser på distans och våra träffar bara är två gånger i månaden. I morgon också sen brakar det löst. Första uppgiften i morgon. Redan idag hade vi en föreläsning och ännu en i morgon...
Jaja nog tjatat om det, nu ska jag ägna mig åt matlagning och familjen och i kväll är jag nog bara så slut att det inte finns, var ju trots allt ett tag sedan man var "elev"
Ha det gott för det ska jag ha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0