Fullspäckad vecka!

Ja det kan man kalla det, men på ett positivt sätt. Hamnade bakom dataskärmen för jag väntar på våra nya uppgifter från utbildningen. Det sista kommer att finslipas på jobb i natt när det är lugnt. Så datorn hänger med mig i natt... Med andra ord jobb i två nätter, sova lite på onsdag och sen ska jag bara ladda för resten av veckan.. Det kommer att behövas, tro mig! På torsdag ska jag köra till Örkelljunga på förmiddagen, vilket kommer att kräva lite jobb när jag kommer hem. Fredagen blir handling med Emelie i Ystad, på kvällen kommer det gäster, vi ska ha riktigt trevligt. Lördagen består av packning, ni vet jag börjar i tid, jag har dille på att sortera och packa i god tid, jag hinner inte riktigt annars, November är full av jobb och pluggande och den lediga tid jag har över kommer att bli lite packning, många barn, mycket saker! Nej nu ska jag kolla om våra uppgifter kommit!
Ha det gott!

Trötta Torsdag

Ja det är det idag, därför blir det inget långt inlägg. Jag har varit i Lund i dag och pluggat och fy fan vad kul det är... Jag verkligen älskar det! Men fy fasiken vad man blir trött... Härligt trött...
Duschen och godnatt


Så där ja!

Med tanke på mitt förra inlägg måste jag nu berätta att jag faktiskt fick saker gjort här hemma. Det var Mira som bad mig köpa bullar så det gjorde vi, och efter det fick jag ordentligt med fart! Tyvärr bromsade den nu i kväll igen... Fastnade vid datorn, ska snart göra sen middag. Sen eftersom det bara är jag, Tindra och Mira hemma. Christian jobbar, Jossa är med en kompis på träning och Emelie är hos sin coach. Coach, ja det är han, han håller på och sätter upp "schema" för vad hon ska äta och hur hon ska träna för att klara av sin fotboll på bästa sätt. Jag har ju berättat att det är elitsatsning på henne. Detta är en del av den. Hon klarar det riktigt bra tillsammans med skolan som hon tagit ett skutt i, uppåt som tur är. Jag är riktigt glad och stolt mamma även om det inte alltid är lätt att vara mamma till en tonåring. Det är sant som de säger, små barn, små bekymmer, stora barn, stora bekymmer. Men just för tillfället tycker jag att jag tacklar det riktigt bra!

VAD F*N ÄR DET MED MIG?

Ja det kan man ju undra... Jag orkar inget och så har det varit ett tag från och till och idag är en sån dag... Jag har sjukt mycket jag skulle kunna göra men jag orkar inte eller rättare sagt kommer inte till skott. Kan man skylla på vädret? Kan det vara så att man fick alldeles för lite sol i somras och att det hänger i än? Var hämtar man då sin energi? Lite höstsol hade ju inte varit fel. Jag längtar tills vi ska flytta men jag känner inte för att packa, har iofs packat en del redan men jag tröttnade nog på det sist vi flyttade, dessutom är här så jävla trångt att jag inte har någonstans att ha lådorna. Visst längs alla väggar men det ger mig panik.
Ja ja, jag har gett mig till middag sen måste jag bara, annars blir det en tur till tomelilla för att se om det kan ge en extra energi...
I morgon och på fredag är det skola...
Ha det gott alla!

Frostig Fredag

Fredag idag och jobbehelg, Christians sista, han slipper det hädanefter... Och jag gör det förhoppningsvis efter att jag är klar med min utbildning. På tal om utbildning, snart är det dags för vår träff i Lund igen, det ska bli kul att träffa människorna igen och få känna sig så totalt uppslukad av det man gör, stänga världen ute och bara koncentrera mig på det jag älskar! Vi är bara på kurs ett och jag längtar att få sätta tänderna i nästa. Jag är klar med det som ska göras i denna kursen, bara lite finslipning innan det ska vara inlämnat den 31 oktober. Vad händer annars just nu? Jo jag ligger med laptopen i sängen, trött efter snart två veckors förkylning, har inte sovit en hel natt sedan jag blev förkyld. Hostan kommer ju narturligtvis när man ska sova. I natt har jag bara varit vaken en gång och hostat i en halvtimme, men jag börjar längta efter en hel natts sömn, det får bli på måndag kväll! Efter "Den som dräper" på fyran, slöade framför TVn förra måndagen och började titta på den och vips så var både jag och Christian helt inne i den. Riktigt bra än så länge.

Diskmaskinen, torktumlaren, tvättmaskinen är igång som vanligt på en fredag, ser alltid till att det inte finns någon tvätt kvar efter veckan som gått inför helgen, försöker åtminstone. Jag är pedant jag vet men jag är sån och kommer nog alltid att vara det. Även om vi inte är hemma samtidigt i helgen så tycker jag att man ska kunna njuta av helgen. Nästa helg, då är jag helt ledig! Fredagen är jag i Lund men jag jobbar i allafall inte på helgen. Då är alla barnen hemma och det blir till att packa och sortera i alla vrår. Riktigt mysigt faktiskt.
Jag vet att jag är kass på att lägga in bilder på min blogg och ska skärpa mig med det, men som det är nu så sitter jag som sagt vid laptopen och den är sprillans ny så det finns inte så många bilder i den men jag ska sno en så att det blir lite liv i bloggen, när vi kommer till huset kommer jag att visa mer, då har vi ju en ovanvåning som ska tas ner totalt, hade inte behövts egentligen men vi behöver fler rum och då kommer det bilder på det både före och efter. Jag längtar såååå.

Nej nu ska jag inte hänga här mer, jag ska ligga här och slipa på mitt arbete tills jag somnar och ska sova så mycket som möjligt för sen är det ju som sagt jobb i natt!

Först som lovat en bild

                                     

Och på mitt lilla hjärta, ett av de jag har:

                                


Fuckiga Fredag

Ja det var kanske att ta i! Men jag jobbar fredag och lördag.. Känner inte riktigt för det men det är ett måste, vi har det riktigt tufft på jobb just nu, mycket att göra och full fräs hela natten lång! Tiden går men jag lovar man blir riktigt trött vid 4 tiden. Man blir inte lika trött om man kan sitta ner mellan varven. Tydligen är det inte så just nu men det går väl över.
Sova i morgon och på söndag är det avslutning på IP. Sen, sen, sen är jag ledig till nästa fucking Fredag då jag jobbar helg IGEN och då jobbar jag fredag, lördag OCH söndag... Så den helgen är mer fucked up än denna. Men det är bara att bita i hop och det är jag ganska bra på. Så det blir kanske lite dåligt med blogguppdatering! Men det får ni ta...
Hej svejs och ha en mysig fredag för det ska INTE jag ha!

Tråkig måndag med massor att göra

Tråkig måndag ja, men helgen har varit underbar, födelsedagsfirande, fotboll, pusselbyggande med barnen, fredagsmys och lördagsmys. Ja det har varit helt underbart. Men efter allt roligt kommer det någon gång tråkiga saker man bara måste göra. I vilket fall som helst så har vi kommit ett steg närmre våra planer och det gör mig glad i allafall. Idag har jag en massa samtal att göra, beställa tid på banken för att teckna deras husförsäkring, ringa om offerter på larm, ringa till min chef och begära tjänstledigt, ska till Lund igen i två dagar och plugga och det krockar tyvärr denna gången med mina nätter. I eftermiddag har jag dessutom utvecklingssamtal med Tindra och i natt är det jobb igen. Helgen gick alldeles för snabbt. Vi har ett enormt tryck på jobbet just nu, tror att det är så inom vården över huvudtaget, pratade men en väninna igår och hon säger detsamma. Det är tufft just nu men det ska man väl kunna ta sig igenom. I eftermiddag innan utvecklingssamtalet har vi dessutom en visning på lägenheten.
Nu ska jag sätta mig ner med min dotter innan jag tar tag i alla samtal, lite tidigt att ringa än kanske, se på Tomtetass med henne. Det är hennes absoluta favorit och hon tittar på den minst en gåbng om dagen, man måste slita henne ifrån den!

RSS 2.0