Hej!

Ja ha... Då sitter man här och har helt plötsligt skaffat en blogg... Trodde jag aldrig att jag skulle ha tid och ork med men jag ska göra ett försök. Jag har länge funderat på att skriva ner vad som händer i mitt liv men inte kommit till skott så det är väl dags. Först och främst kan jag säga att det jag skriver är MIN uppfattning, tolkning, MINA känslor. Inget som jag tycker att andra har rätt att ifrågasätta iheller eftersom det är min verklighet och mitt liv.
Vet inte riktigt var jag ska börja men jag kanske kan förklara att namnet på min blogg är min sons namn. Vem är jag då? Jo jag är en tjej på snart 32 år. Jag lever med min stora "hittepå" familj i en liten håla utanför Tomelilla. "Hittepå familj" är en sammansatt familj, en familj med "dina och mina" barn men vi ser inte det så, våra barn är våra barn oavsett om de är biologiska eller inte. Jag och min sambo Christian har 7 barn totalt. Emelie som är 13 år, Rasmus som skulle blivit 11 den 9 Maj, Emilia 10 år, Linus 9 år, Josephine 8 år, Tindra 5 år och vårt gemensamma barn Mira som blir 2 i September. Jag och Christian har känt varandra i 7 år, vi har tidigare varit ett par men det fungerade inte då, kanske för att vi var för unga och explosiva båda två. Vi har enormt starka viljor och det krävs en del för att kunna hantera varandras starka vilja. Speciellt om man inte har samma vilja! Men denna gången tycker jag att vi fixar det galant. Denna gången har vi levt med varandra i tre år, tre år som verkligen har liknat Balder på Liseberg. Upp och ner. Vi trivs bra med varandra, kompletterar varandra ganska så bra tycker jag.
Våra barn är världens mest underbara barn. De har alla varit med om tuffa saker i sina liv redan var för sig och det var svårt i början att få allt att fungera men idag har de alla förståelse för alla och är ett tight gäng, tillsammans är de enormt starka och sammansvetsade när det väl gäller och det är väl så en familj ska fungera.

Jag har enormt mycket att berätta egentligen men just nu tänker jag ta en paus och fundera på var i mitt liv jag ska börja berätta, vad jag vill berätta och hur jag ska göra det...
Tills dess så får alla jag har nära mig och som betyder något i mitt liv ha det så bra...
Kramar


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0