Tråkig måndag med massor att göra

Tråkig måndag ja, men helgen har varit underbar, födelsedagsfirande, fotboll, pusselbyggande med barnen, fredagsmys och lördagsmys. Ja det har varit helt underbart. Men efter allt roligt kommer det någon gång tråkiga saker man bara måste göra. I vilket fall som helst så har vi kommit ett steg närmre våra planer och det gör mig glad i allafall. Idag har jag en massa samtal att göra, beställa tid på banken för att teckna deras husförsäkring, ringa om offerter på larm, ringa till min chef och begära tjänstledigt, ska till Lund igen i två dagar och plugga och det krockar tyvärr denna gången med mina nätter. I eftermiddag har jag dessutom utvecklingssamtal med Tindra och i natt är det jobb igen. Helgen gick alldeles för snabbt. Vi har ett enormt tryck på jobbet just nu, tror att det är så inom vården över huvudtaget, pratade men en väninna igår och hon säger detsamma. Det är tufft just nu men det ska man väl kunna ta sig igenom. I eftermiddag innan utvecklingssamtalet har vi dessutom en visning på lägenheten.
Nu ska jag sätta mig ner med min dotter innan jag tar tag i alla samtal, lite tidigt att ringa än kanske, se på Tomtetass med henne. Det är hennes absoluta favorit och hon tittar på den minst en gåbng om dagen, man måste slita henne ifrån den!

Kommentarer
Postat av: Lucas Gustavsson

Godmorgon på dig! Sovit gott inatt? :)

2011-10-03 @ 09:03:16
URL: http://modegrabben.webblogg.se/
Postat av: jenny

God morgon hoppas din dag blir bra =)

2011-10-03 @ 10:15:17
URL: http://jennytsf.blogg.se/
Postat av: Julia Lahti

Härlig blogg verkligen! :) Vill du göra ett prenumerations-byte på bloglovin? Lägg till mig där i så fall, så säger du bara till så lägger jag till dig med?! :D Ha en fin dag! kram kram

2011-10-03 @ 10:27:25
URL: http://julialahti.blogg.se/
Postat av: Sofia - Uddevallas största modeblogg!

Har kört igång veckans blogg igen, var gärna med och ta chansen att bli sedd av över 1000 personer varje dag :)

2011-10-03 @ 10:31:04
URL: http://smnmode.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej härlig blå blogg :D ska vi följa varandra på bloglovin?

2011-10-03 @ 10:38:38
URL: http://www.johannaagren.blogspot.com
Postat av: ANNE

Skönt att du har haft en bra helg :)Var gärna med och tävla om ett par färgade linser i min blogg förresten, det är busenkelt att vara med :)

2011-10-03 @ 12:53:17
URL: http://favs.se/mode
Postat av: Josefine

Åh, vem är det som har fyllt år?:)

2011-10-03 @ 15:17:07
URL: http://konsertfjolla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0