Älskade lille gosse....

Jag saknar dig så min älskade lille gosse. Min älskade ängel...

                             
                             


Kommentarer
Postat av: Karin

Varför måste sånt här hända..

Läste om er lille pojke i tidningen idag.

Tänker på er. styrkekramar från bloggläsaren Karin

2010-07-13 @ 15:35:37
Postat av: Erika

Hej, jag hittade precis in på din blogg. Jag tycker otroligt synd om er. Sånt här ska inte kunna hända, man blir arg och besviken. Både fritidsledarna och badvakterna borde hela tiden ha koll på barnen!

Kram Erika

2010-07-13 @ 15:41:53
URL: http://annaeriika.blogg.se/
Postat av: Mats

Läste på expressen om din son. Blev väldigt ledsen även om jag inte känner er. Ingen ska inte bli ryckt från sin vardag sådär, speciellt inte barn. Jag beklagar av hela mitt hjärta. Jag blir mörkrädd när jag läser sånt här. Jag har inga barn själv, men jag önskar att jag någon gång får barn och att jag i så fall har tur. För det verkar handla mycket om det när man väljer vem som ska passa ens barn eller vård, att inget händer alltså.Jag babblar, ber om ursäkt.kramar

2010-07-13 @ 15:42:28
Postat av: Therese

Hej!! Läste om er i expressen idag. Ville bara säga att du måste vara otroligt stark. Jag har själv 2 barn o jag kan inte för mitt liv förstå hur man skulle överleva en sådan sak som du fått gå igenom. Vad otroligt fin Rasmus var. Styrkekramar från mig!

2010-07-13 @ 16:52:17
URL: http://therese83.bloggplatsen.se
Postat av: Elin A

Hej! Oxå en som läste i expressen om er älskade son! Fruktansvärt att sådant kan hända. Man tror ju att det är en trygg plats när man lämnar barnen på fritids och förskolan.

Tänker på er! Många varma kramar Elin

2010-07-13 @ 19:36:51
Postat av: Lena

Hej! Köpte Expressen idag enbart för att läsa om barn som drunknar. Jag har läst din blogg (inte hela) men det mesta. Nu sitter jag med tår på kind. Det du skriver är precis vad jag kände när min son drunknade. Hur jag mitt i all sorg "hoppades" på att Robert skulle ha varit sjuk. Men det var han inte. Han var fullt frisk när han drunknade. Dina tankar är som mina tankar. Hur du beskriver din son är som jag beskriver min son. För mig är det 14 år i augusti. Saknaden försvinner aldrig. Det finns alltid ett stort VARFÖR?

Men vi lär oss att leva med sorgen.

Varma tankar och hälsningar från Lena

2010-07-13 @ 20:22:27
Postat av: Ari

Man blir både ledsen, arg, förbannad, förtvivlad ja det är en hel del känslor som dyker upp när man läser allt du skriver i bloggen.

Jag kan inte säga att jag förstår vad du/ni går igenom eftersom jag inte råkat ut för något så tragiskt som ni men vi har tvillingar och bara tanken om att något skulle hända dom får mig att må illa.

Tack för att du delar med dig om allt i bloggen.

Beklagar sorgen och önskar er all lycka i framtiden

Kramar.

2010-07-13 @ 20:58:24
URL: http://www.metrobloggen.se/tvillingar
Postat av: Lina

Hej! Läste om er son i Expressen i dag......och vad ska man säga, finns inga ord för det fruktansvärda som hänt er. Tårarna trillar på kinderna när jag läser men det är ju bara en droppe i oceanen jämfört med er sorg. Varma styrkekramar från Lina

2010-07-13 @ 20:58:26
Postat av: A-K

Beklagar er stora sorg. Du skriver väldigt fint om en fin kille.

Läste i tidningen idag.

Blir så ledsen, förtvivlad och bestört över hur ett barn kan vara så länge under vattnet utan att någon reagerar.

Tänker på er.

2010-07-13 @ 21:56:56
Postat av: EMELIE.

Åh..man blir så rörd av din blogg. Man sitter och störbölar. Varför händer sånt här?

Jag lider verkligen med dig..jag vet inte vad jag ska skriva, men jag vill iallafall säga nånting, jag har inga egna barn (såklart, jag är bara 14) men jag förstår hur hemskt det borde vara. Inte helt, men nästan.

Det är omöjligt att inte tycka att det är hemskt, jag hoppas ni har det bra ändå. Jag tänker på er och Rasmus. Stora bamsekramar.

2010-07-13 @ 22:40:23
URL: http://accordingtoemelie.blogg.se/
Postat av: Ashkin

Blev tårögd när jag läste dina inlägg. Det är hemskt det som hände och jag beklagar verkligen.Måste bara säga att du är otroligt stark, inte många hade klarat detta. Jag kan inte säga att jag förstår dig, men jag kan säga att jag också förlorat någon väldigt nära till mig så jag har endå en aning om hur jobbigt det kan vara. Men vad ska man göra, det är tyvär sånt som tillhör livet.. Man är tvungen att gå vidare..Jag är säker på att din mor och din fina son tittar ner på dig från himlen och är mycket stolta över dig. Han verkade vara en underbar liten pojke. Och du en underbar mor.Önskar dig och din familj all styrka. Ta hand om dig. Kramar.

Ashkin.

2010-07-14 @ 02:14:02
URL: http://ashkin.blogg.se/
Postat av: ♥ Lizette

Vet hur det känns, förlorade en vän för mindre än två veckor sedan.

Hur ska man kunna gå vidare?

Att läsa din blogg har hjälpt. Blir väldigt rörd av att ni fortfarande orkar leva vidare.

2010-07-14 @ 13:46:58
URL: http://lizette.tk
Postat av: Maja

Naww blir tårögd på jag läser din blogg.

2010-07-14 @ 21:52:05
URL: http://kallasmajis.blogg.se/
Postat av: emelie

Mina tankar går till dig, din familj och framför allt Rasmus som verkade vare ett sånt underbart barn. Ska föra vidare din blogg, och historian, så alla får veta sanningen om vad som hände. Det är så hemskt, men han fick iallafall 8 underbara år med en underbar familj. Var stark, och tänk på dina andra fina barn så dom får ett fortsatt bra liv. Ta hand om dig //Emelie

2010-07-15 @ 01:20:16
Postat av: wodday

jag är 15 år och sitter och bölar när jag läser din blogg

hur kan någonting sånt här hända ?

det får inte hända

han fick iallafall 8 år med dom han älskar !!

2010-07-16 @ 02:39:51
Postat av: Milly

Så otroligt tragiskt!!

Sånt där får inte hända, all min kärlek går till dig och din familj.

Ta hand om dig kram

Postat av: Veronica

sitter med en klump i halsen och tårar som rinner ner ifrån kinden.. känner för dig hemskt att bara få sin son ryckas bort så där en helt vanlig dag.. och fritidsledarna borde stängas av, förlora jobben ja för sånt får bara inte hända!!!! Känner för dig, kram!

2010-07-16 @ 15:53:43
URL: http://lillllajag.blogg.se/
Postat av: alice

jag förlorade oxå min älskade lillebror för 2 år sen ch det går inte en dag utan sorgen måste som de andra säger att jag lider verkligen lider med dig läste nyss igenom hela bloggen och jag sitter och störtstörtbölar kan inte sluta, måste säga att du verkar så otroligtotroligt stark. när något sånt händer undrar man om de verkligen finns en gud, han verkade vara ett vackert och underbart barn, alla mina tankar går åt dig och din familj, kram

2010-07-16 @ 22:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0